• Telefon: 035 447 400
  • E-mail: info-centar@pzc.hr
  • Radno vrijeme: 07:00 - 16:00

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama tvrtke Poduzeće za ceste d.o.o.

Poduzeće za ceste d.o.o. poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.pzc.hr (u nastavku: internetske stranice).

Na našoj web stranici imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja obrade osobnih podataka na način opisan u ovoj Izjavi.

 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, Poduzeće za ceste d.o.o. na svojoj internetskoj stranici može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica www.pzc.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj…

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Poduzeće za ceste d.o.o. prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznala na osnovi pružanja usluga klijentima i u obavljanju poslova s pojedinačnim klijentom, tvrtka Poduzeće za ceste d.o.o. obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica, davanja ponuda, te slanja newslettera. Poduzeće za ceste d.o.o. može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

Poduzeće za ceste d.o.o. ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Poduzeće za ceste d.o.o. može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, korisničku podršku, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Ovime vas Poduzeće za ceste d.o.o. ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

 

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.pzc.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

 

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.pzc.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.pzc.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Internetske stranice Poduzeće za ceste d.o.o. ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.pzc.hr služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

 

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite ili ih ne prihvatiti dolaskom na naše web stranice.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

 

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ovih Pravila privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Pravila, osim kolačića trećih strana. Poduzeće za ceste d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Pravila i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Poduzeće za ceste d.o.o. na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

 

Informacije za kontakt

Poduzeće za ceste d.o.o. rado će primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovim Pravilima, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PZC GRUPA

Gradimo ceste. Povezujemo ljude.

Tvrtka PZC osnovana je 1961. godine u Slavonskom Brodu i od tada je nezaobilazan poslovni čimbenik u cestogradnji u ovom dijelu kontinentalne Hrvatske. Članica smo gospodarskog-interesnog društva GIU, kao i Hrvatske asfalterske zajednice.